Hvorfor bruke intimvask

Underlivet trives best med varmt vann og milde intimsåper. De sårbare slimhinnene i underlivet blir lett tørre og irriterte

Sterkt parfymerte såper, og såper med for høyt pH-nivå kan gi ubehag.  Kløe og svie nedentil kan være et resultat av at man bruker for sterke produkter som ikke er tilpasset underlivet. Både skitt utenfra samt kroppens egne produkter som svette, talg og cellerester må bort. Vannløselige skitt vaskes enkelt bort med vann, mens det som fettløselige vaskes med mild såper med pH nær kroppens egen.

Unngå også overdreven vasking av underlivet, som er et sensitivt område av kroppen. Overdreven vasking kan bidra til å fjerne den naturlige beskyttelsesbarrieren og medføre tørrhet og irritasjon.

Asan intimvaskprodukter har en tilpasset pH-verdi og inneholder milde ingredienser og melkesyre slik at du kan vaske underlivet ditt daglig og samtidig opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen. Ta litt Asan i hånden og vask forsiktig i hudfoldene i skrittet. Skyll godt, men dusj aldri opp i skjeden. For menn er det viktig å trekke forhuden tilbake ved vask for å unngå smegma og ubehagelig lukt. Dusjer du flere ganger om dagen bør du bruke bare vann innimellom.

I underlivet opplever huden din en ekstra påkjenning som følge av fuktighet fra urin, svette og også menstruasjonsblod for jentene. Dette er avfall kroppen vil kvitte seg med. Bakterier formerer seg raskt hvis du ikke er påpasselig med intimhygienen. Underlivet er også ditt senter for intimitet. For å føle velvære med hele deg bør du ha en ren og delikat hud som lukter godt.