Intimbarbering - asan

Intimbarbering

Asan intimbarbering

Kjønnshåret må barberes vekk! Neida – denne myten har vi allerede knust. Men noen liker å barbere underlivet, og det er helt greit. Det er ikke farlig å barbere underlivet, men husk at kjønnshåret har en funksjon, og er der for å beskytte.

Skånsom barbering av underlivet

Alle som har barbert underlivet har nok opplevd irritasjonen det kan føre til. Røde prikker, inngrodde hår og nupper kan oppstå som resultat av irritasjon på hudoverflaten. Feil barbering av underlivet eller gnissing fra stramme klær kan være drivende årsaker til dette.

Håret klimatiserer og beskytter underlivet, slik at skjeden får luft samtidig som slimhinnen forblir beskyttet. Derfor bør kvinner som er hyppig utsatt for ubehagelige symptomer være ekstra forsiktig. I tillegg beskytter hårene mot ytre stimuli – når håret fjernes ved intimbarbering, kan hudoverflaten bli irritert som følge av gnissing fra stramme klær.

Hvordan barbere underlivet uten å få nupper?

Dersom du er en av de som barberer underlivet hyppig, lurer du kanskje på hvordan man barberer underlivet uten å få nupper. Litt irritasjon vil det nok alltid være, men her er tipsene for å redusere irritasjonen som følge av intimbarbering:

  • Bruk varmt vann på intimområdet før du begynner intimbarberingen. Slik vil porene åpne seg og hårfjerningen vil bli mindre belastende for underlivet.

  • Barber i retningen hårene vokser.

  • Skyll godt med kaldt vann for å lukke porene og forhindre at bakterier kommer inn.

  • Tørk med et rent håndkle.

  • Bruk gjerne en skånsom skrubb på hudoverflaten i intimområdet 1 gang i uken. På den måten fjerner du døde hudceller og hjelper hårene med å vokse ut igjen, og unngår inngrodde hår.

  • Skift barberblad ofte – jo skarpere, jo lettere vil hårene fjernes, og jo mindre vil området bli irritert.

  • Vask underlivet med Asan Shower&Shave for å unngå irritasjon og uttørking.

Asan Shower&Shave for intimbarbering

Asan Shower&Shave er ekstra mild og skånsom mot huden, og er derfor perfekt for deg som dusjer ofte. Den kremete konistensen er spesielt tilpassert intimbarbering og passer til både normal og sensitiv hud. Fyldig skum gir en komfortabel barbering slik at huden blir glatt og silkemyk. Asan Shower&Shave er dermatologisk testet, parabenfri og har en mild og herlig duft.

shower and shave