Intimservietter - asan

Intimservietter

Intimservietter er et godt alternativ om du må droppe dusjen, eller bare ønsker å freshe deg opp i løpet av dagen.

For daglig intimhygiene

Daglig intimhygiene er viktig, men det kan virke mot sin hensikt å dusje for ofte. Da er det fare for at den naturlige hudbarrieren brytes ned og huden tørkes ut.

Intimservietter er perfekt for daglig intimhygiene og kan godt brukes for rengjøring av menskopp. Dersom du er en av de som dusjer på morgenen, etter trening også igjen på kvelden, kan du gjerne bytte ut dusjen med intimservietter for vask av intimområdet, armhuler, føtter og ansikt.

Med lav pH-verdi og fuktighetsbevarende midler, bidrar Asans intimservietter til å opprettholde den naturlige balansen i underlivet og skåner huden for unødvendig belastning.

Intimservietter motvirker lukt

Intimserviettene inneholder virkestoffet Sinodor, som er kjent for å nøytralisere lukt. Dersom du sliter med lukt eller andre underlivsplager, kan intimservietter bidra til å motvirke lette symptomer og gi deg en god følelse av renhet etter bruk.

Helt ren uten vann

Unn deg selv velvære med Asans intimservietter neste gang du er på ferie, fjelltur eller festivaler der du ikke har tid eller anledning til å ta en dusj. Helt ren uten vann – når som helst og hvor somhelst.