Lukt i underlivet - asan

Lukt i underlivet

Asan lukt i underlivet

Lurer du på hvordan underlivet skal lukte? Du er ikke alene.

Lukt i underlivet er helt normalt, og på grunn av melkesyren i utfloden, kan man ha en mild syrlig lukt i underlivet. Hvor sterk lukten er, vil variere mellom individ og fra dag til dag, men skal ikke være vedvarende vond.

Hvorfor lukter underlivet vondt?

Fra tid til annen kan man oppleve at lukten i underlivet forandrer seg, som resultat av endringer i pH-verdien. Vond lukt i underlivet etter mensen er svært vanlig, sammen med lukt etter samleie og en lang dag med svette. Lukten er som regel kortvarig og helt ufarlig, men dersom det vedvarer eller forverres kan det være tegn på ubalanse og kanskje på tide å oppsøke lege.

Endringer i lukten nedentil kan oppleves som ekstra sterk, eller metallisk, og kan forebygges med intimvask. Men dersom man opplever fiskelukt i underlivet, kan det være et symptom på at underlivet er i ubalanse og burde behandles.

Det er også helt vanlig å oppleve vond lukt i underlivet i overgangsalderen, selv om dette er en mer vedvarende plage, og skyldes ofte urinlekkasjer. Løsningen er som oftest bruk av bind og intimvask som virker forebyggende mot lukt.

Asan for god lukt i underlivet

Den gode syrlige lukten i underlivet opprettholdes ved å bruke en mild intimvask. Asan GoFresh er spesielt utviklet for å motvirke lukt og etterlater en frisk og ren følelse.

Mange bruker kraftige såper for å få bort lukt i underlivet, men dette virker ofte mot sin hensikt og kan forverre situasjonen ved å forstyrre balansen i underlivet ytterligere. Dersom du er hyppig plaget av vond lukt i underlivet, kan løsningen ofte være å bytte ut såpen eller moderere hvor ofte du vasker underlivet.